✔ +25 års erfaring ✔ Kompetent rådgivning ✔ Medlem af Dansk Skoventreprenør Forening​

​Skovhegn til at beskytte beplantning

​For at undgå at nyplantede træer bliver spist af vilde dyr, opsættes der skovhegn i de danske skove.

Hos Nibela Service i Vejstrup på Fyn varetager vi alle former for opsætning og vedligeholdelse af skovhegn. Vi er beliggende nær Svendborg på Sydfyn. Vi udfører primært opgaver for:

  • Godser
  • Skovfogeder
  • Skovdyrsforeninger
  • Administratorer af skove

Opsætning, vedligeholdelse og nedtagning af skovhegn

Er der netop blevet skovet et stykke skov, hvor der skal genplantes, har vi mange års erfaring med at sætte skovhegn op for at beskytte de nyplantede træer. Vi sætter hegnet op, og vi sørger for, at det bliver strammet og vedligeholdt. Når træerne er blevet store, og et skovhegn ikke længere er nødvendigt, står vi også for at tage det ned igen. Vi varetager altså hele processen.​

Hvis du gerne vil have os til at hjælpe dig med dit skovhegn, planlægger vi i fællesskab, hvor, hvornår og hvordan hegnet skal sættes op. Vi står også gerne for leveringen af hegnsmaterialet, hvis du ønsker det.

Vi har den nødvendige erfaring og kvalitetsbevidsthed

Vi har arbejdet med at tage vare på de danske skove i mere end 25 år, og vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde uden mangler. Når vi har sat et skovhegn op, tjekker vi løbende, at det står ret, at det er lukket korrekt, og at det er strammet ordentligt op.

Du er velkommen til at kontakte os

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om vores opsætning af skovhegn, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 72 02 99 eller 62 25 42 99. Du kan også sende en e-mail til post@nibelaservice.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

Bent Langeland

CVR nr. 20328541 

kontaktinfo

Mobil: 23 72 02 99

Privat: 62 25 42 99

Fax: 62 25 42 90

adresseinfo